Júliusban részt vettem egy ébersztő jellegű előadáson a FLAVON szervezésében. Ott hangzott el a következő:
A Gödöllői Agrártudományi Egyetem statisztikája szerint a mai élelmiszerekben borzalmasan lecsökkent a tápanyagtartalom az elmúlt 50 évben. Ha a káposzta tápanyagtartalma 1966-ban 100%volt, 1996-ban ehhez képest ma csak 5%-os. A búza tápanyagtartalma ez idő alatt csak a felére csökkent! Ennek még örülhetünk is. Nem könnyű manapság megőrízni az egészségünket. Kicsit több tudatosság szükségeltetik ma, mint 50 éve. Minden szinten. További figyelemreméltő statisztika ugyanazon az előadáson hangzott el: - 54kg testidegen anyag jut be szervezetünkbe évente - 8000 féle adalékanyag és tartósítószer - jellemző a mértéktelen gyógyszerfogyasztás - a mennyiségi táplálkozás - a kevés testmozgás - és a sok stressz. Te vajon elég tudatos vagy, teszel egy kicsit is az egészségedért? Azt gondolom, mindenki találja meg a hozzá illő legjobb módszert és eszközöket, hiszen sokan sokfélék vagyunk. Járj nyitott szemmel és nyitott füllel, és találd meg a számodra legjobb módszert, hogy sokáig egészségben élj
0 Comments
Leave a Reply. |
AuthorWrite something about yourself. No need to be fancy, just an overview. Archives
April 2016
Categories |